El grup Chint assoleix una nova fita

[vc_row type=»vc_default» margin_top=»0″ margin_bottom=»5″][vc_column][vc_column_text]

El grup Chint assoleix una nova fita

Aquest passat setembre, dotze productes de baixa tensió de Chint pertanyents a tres sèries, a més de contactors NC1 i NC8 i els guardamotors NS2, van obtenir una certificació per TÜV Rheinland.

Aquesta certificació acredita que aquests productes estan preparats per a les noves exigències que entraran en el sector HVAC en els propers anys en l’àmbit de la climatització, direcció a complir de cara al futur, ja que els aspectes ESG que inclouen aquests productes seran d’obligatori compliment de partir de 2024.

Els dotze productes Chint de baixa tensió poden utilitzar-se per a futures tendències en el sector, complint la matèria de protecció mediambiental que s’ aplicaran properament. TÜV Rheinland ha certificat que els contactors són aptes per connectar i desconnectar motors de corrents alterns i garanteixen els equips HVAC quan hi ha fuites de refrigerant.

Beibei Zheng, vicepresident de Chint Global, va afirmar orgullós que aquesta certificació persegueix un desenvolupament sostenible amb baixes emissions de carboni i que, a més, és la primera d’aquest tipus a la Xina.

[dt_gap height=»50″ /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 comentarios