K-Electric presentarà novetats a Genera 23′

K-Electric presentarà novetats a Genera 23′

A poques setmanes de l’inici de la fira Internacional d’Energia i Medi Ambient, Genera, mostrem tres píndoles del que serà la nostra participació a la cita referent del sector a IFEMA. El nostre estand s’ubicarà al Pavelló 10 (Stand 10C04) i disposarà de tres marques: Chint, S-5! i la nostra solució fotovoltaica Khelium.

  • Els assistents al nostre estand podran descobrir nous productes de la gamma Chint alhora que participen el Repte CHINT per guanyar una escapada per a dos. Apropa’t i participa al sorteig!
  • Podran conèixer de primera mà producte de la marca nord-americana S-5!, que disposarà de tècnics i professionals que mostraran els beneficis dels seus productes estel·lars.
  • Des de Khelium prestarem el nostre nou gestor energètic, la K-BOX. Ara bé, què és la K-BOX?

La K-BOX ha arribat per revolucionar la gestió energètica aportant facilitats a tot el sector. Gràcies a aquest producte podrem rendibilitzar més encara les instal·lacions fotovoltaiques gràcies a la redistribució dels excedents. A més, totes les instal·lacions on la K-BOX sigui present, sense importar la marca de l’inversor, podran ser presents en una sola app. Si vols descobrir més, podràs comptar amb els nostres comercials, tècnics i sales manager a l’estand per fer de la teva visita una experiència comercial fructífera.

T’esperem a Genera!

[dt_gap height=»50″ /]

0 comentarios